Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bélapátfalva és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Bélapátfalva és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Bélapátfalva és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bélkő Kht.

Bélkő Kht.

A társasági szerződésben megfogalmazottak szerint a kht. célrendszerének elemei a kistérség gazdasági és társadalmi kohéziójának elemzésén és értékelésén alapszanak, azokat a már ismertetett gazdasági helyzet hívta életre. A szerződésben szereplő tevékenységek mögötti szándék a gazdasági és társadalmi kohézió erősítését és a kistérség települései közötti egyenlőtlenségek csökkentését helyezi középpontba. A társasági szerződés egy olyan stratégiának ad szilárd alapot, amelynek kidolgozását követően, a megvalósítás során a kht. részt vállal a célokhoz illeszthető konkrét projektek finanszírozásban, segítő kezet nyújtván a támogatást igénylő gazdasági partnereknek, szervezeteknek, regionális intézményeknek. A társaság cél szerinti közhasznú tevékenységei: - Munkaerő-toborzás, -közvetítés - Felnőtt- és egyéb oktatás - Szociális ellátás elhelyezéssel - Szociális ellátás elhelyezés nélkül - Szennyvíz - hulladékkezelés, településtisztasági szolgáltatás - Vállalkozói, munkáltatói érdekképviselet - Szakmai érdekképviselet - Máshova nem sorolt egyéb közösségi, társadalmi tevékenység - Múzeumi tevékenység, kulturális örökség védelme - Sportpályák, stadionok működtetése - Egyéb sport tevékenység.

Bélkő Panzió

Bélkő Panzió

El kell jönni családjával, barátaival, ismerőseivel Bélapátfalvára, ha vágyik a hegyek, erdők közleségére, ha tiszta levegőn szeretne pihenni, idejét aktívan szeretné eltölteni barátságos, vendégszerető környezetben vagy csak csendet szeretne. Ehhez nyújt ideális szálláshelyet a Bélkő Panzió. Városunk központjától 500 méterre található panziónk. Saját parkolónkban korlátozott számban, zárt részen tudjuk elhelyezni vendégeink járműveit. 13 szobánk 30 fő befogadására alkalmas. Minden szobában található tv műholdas programokkal. Az A típusú szobákban wc, tusoló és minibár van. A B típusú szobák esetében a tusoló és a wc a folyosóról nyílik. A földszinten mozgáskorlátozottak számára van kialakítva szoba. Vendégeink igénye szerint reggelit tudunk biztosítani, jó idő esetén kérésre a kertben is fel tudjuk szolgálni.

D-P Konzorcium Kft.

D-P Konzorcium Kft.

A D-P Konzorcium Kft. 2001-ben alakult, a két tulajdonos már meglévő cégei által végzett bontási, gyártási és acélszerkezet építési munkák összefogására. A cég jelenleg 50-60 fő állandó alkalmazottnak ad munkát. Jól bevált, kipróbált, széles körű alvállalkozási kapcsolatokkal rendelkezünk, ezért a jóval nagyobb létszámot (200-300 fő) igénylő feladatokból álló acélszerkezet építési, gyártási, szerelési vagy bontási munkákat is a kívánt határidőre tudjuk elvégezni. A D-P Konzorcium Kft. munkavállalói karbantartó, hegesztő, lakatos szakmunkásként 15-25 évet dolgoztak az iparban, az ipari berendezések, acélszerkezet technológiák építésében, javításában nagy gyakorlattal rendelkeznek. Elsősorban ipari berendezések, forgácsolt és hegesztett acélszerkezetek és gépszerkezetek gyártását, felújítását, üzemek és gyárak helyszíni szerelését, bontását tudjuk nagy gyakorlattal, magas színvonalon elvégezni. Az Európai Unió teljes területén vállaljuk a munkák elvégzését!

Élménybázis

Élménybázis

A Szilvásváradon található Élménybázis egy ifjúsági szálláshely és programközpont. Két épületben összesen 83 főt tudunk elszállásolni tiszta, karbantartott szobáinkban. 4, 6, 8 illetve 10 ágyas szálláshelyekkel tudunk szolgálni 'Élménybázisainkon'. 10 éves szervezői tapasztalattal sokszínű programokat tudunk kínálni s helyszínéül szolgálni osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek, nyári táboroknak. Tematikus ajánlataink közt szerepelnek az indiántáborok, extrém táborok, nyári élmény- és kalandtáborok. Kalandparkunk többféle kötélpályával felszerelt. Ezen kívül számos programmal várjuk kedves látogatóinkat, tudjon meg többet s informálódjon weboldalunkról!

Sasfészek Apartman

Sasfészek Apartman

A Sasfészek Apartman a városközponttól alig 150 m-re a Bélkő-hegy lábához simuló völgyben egy 500 m2-es szépen parkosított, kerttel körülvett területen található. Az összesen 9 fő befogadására alkalmas apartman minden téren jól felszerelt: zárt udvar, mely játszásra és parkolásra is egyaránt alkalmas, sütésre -főzésre kint is, bent is van lehetőség. A Sasfészek Apartman helyzeténél, adottságánál fogva egyaránt alkalmas önfeledt pihenésre és túrák kiindulópontjaként is. Ajánljuk családoknak, akik a kellemes zöldövezetben regenerálódhatnak úgy, hogy közben gyermekük is önfeledten játszadozhat. Számítunk az újra, a szépre fogékony idősebb és fiatalabb korosztályokra is. Szívesen látunk és ismerünk meg mindenkit, aki meg akarja ismerni ezt a gyönyörű vidéket!

Szikra Kft.

Szikra Kft.

A Szikra Kft 1995-ben családi vállalkozásként indult. A jelenleg 24 fővel dolgozó cég az összesen 3500 négyzetméteres üzemcsarnokában a legmodernebb cnc technológia segítségével készíti kül- és belföldi piacon egyaránt versenyképes termékeit. A két fő profil infraszaunák, valamint kültéri és beltéri fa nyílászárók gyártása. Az Európa-szerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő infraszaunák ce és Tüv minősítéssel is rendelkeznek. Számos méretben és szerkezeti felépítésben készülnek, jellemzően német és svájci vásárlóink igényeinek is megfelelve. A folyamatos műszaki fejlesztésnek és munkatársaink szaktudásának köszönhetően a tervezés, a gyártás és beépítés minőségét a magas szintű szakmai felkészültség mellett a gondosan válogatott alapanyag is biztosítja.

Tuti menü