Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eger és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Eger és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Eger és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 36 db
Agria-Invest Kft.

Agria-Invest Kft.

Ügyfeleink számára ingatlanközvetítési szolgáltatást nyújtunk. Cégünk megbízásos alapon vállalja az ingatlan értékesítését, bérbeadását. Bérbeadó és Eladó ügyfeleink kizárólag az együttműködésünkkel megvalósult sikeres üzletkötés esetén fizetnek számunkra jutalékot. Megbízás alapján, az eredményes közvetítés érdekében az ingatlan adatait számítógépes adatbankunkban rögzítjük, különböző helyeken meghirdetjük, ügynöki és reklámtevékenységet folytatunk. Ajánlatát elhelyezzük saját internetes oldalunkon - ingatlana bekerül az adatbázisba, ami az interneten ingatlant kereső ügyfeleink, társirodáink és ügyfeleik, valamint külföldi ügyfeleink részére is elérhetővé teszi az adatbázist, és részletesen, akár fényképesen is megtekinthetik az ingatlankínálatot. Ingatlanát meghirdetjük a médiában, valamint állandó hirdetési felületeink felhasználásával pld. Eger sétáló belvárosi fényképes hirdetőtáblánkon való megjelenítéssel növeljük a lehetőséget a megfelelő partner megtalálására, valamint az ingatlan piacképessé tételéhez szükséges tanácsadást adunk.

Agria-Lánc Kft.

Agria-Lánc Kft.

A görgős lánc mindennapi életünk szerves része. Legtöbbször észre sem vesszük jelenlétét, pedig modern életünk majdnem minden területén folyamatos és nélkülözhetetlen szolgálatot teljesít. Legismertebb formája természetesen a kerékpár lánc; nem is csoda, hiszen az 1800-as években pontosan a kerékpárokon jelent meg a modern láncok őse, a Gall-lánc. A görgős lánc tervei már Leonardo Da Vinci vázlataiban is megjelentek. Az erőátvitel mindig is fontos problémát jelentett a gépek tervezőinek.

Agroker Alkatrész Kft.

Agroker Alkatrész Kft.

Az Agroker Alkatrész Kft 1994-ben alakult, magántulajdonban lévő társaság. Az előzmények ettől jóval régebbre, mondhatni évtizedekre nyúlnak vissza, hiszen munkatársaink zöme még a Heves Megyei Agroker Vállalatnál állt a mezőgazdaság szolgálatában. Cégünknek csak az egyik profilja a cégnévben szereplő mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelem, e mellé szervesen társul a mezőgazdasági gépek, eszközök, valamint a fóliák, szőlőkötöző anyagok, és műszaki áruk (ékszíj, csapágy, kenőanyag, gumiköpeny) forgalmazása is. Kínálatunkban megtalálhatók a Belorus gyártmányú MTZ traktorok, a Lamborghini traktorok, Celli talajmarók, szárzúzók, forgóboronák, ásógépek. Forgalmazunk OMA, GRAMEGNA, BMV, Tecnoagri és Agrofer gépeket. Saját tulajdonú, 7000 m2-es, raktárakkal és irodaházzal rendelkező telephelyünk Eger déli iparterületén, a Kistályai út 6. szám alatt található, a Schön+Standt Hungary Kft. és a Magyar Autóklub szomszédságában.

Autoland Hungária Kft.

Autoland Hungária Kft.

Az Autoland Hungária Kft. 1999 tavaszán alakult kollégáink sok éves szakmai szellemi tőkefelhalmozódás alapjain. Fő profilunk új-, demo-, teszt- és garanciális autók rendkívül kedvező kondíciókkal történő bérbeadása, értékesítése, finanszírozása, biztosítása, illetve cégek autóparkjainak kezelése. A cég 7 éves tevékenysége alatt évről évre látványosan növelte forgalmát és duzzasztotta ügyfélkörét. Elértük, hogy nem csak egyedi ügyfeleink vannak, hanem komplett flottában vásárló cégeknek is autópark kezelőjükké váltunk. A cég tevékenysége annyira elismert és elfogadott lett, hogy elmondhatjuk, hogy az ország szinte összes megyéjéből vannak ügyfeleink és mivel tudjuk, hogy Magyarország meghatározóan Budapest központú, a leírtakat figyelembe véve ezt kiemelt gazdasági sikerként könyveljük el. Az Autoland Hungária kiemelt használt autó kereskedő partnere az Autoland Eger. A két cég Eger központjában található, de országos hatáskörben működik.

Avasweb Kft.

Avasweb Kft.

Egy weblapkészítő céggel szemben érthető elvárás az, hogy ne csak a honlapkészítéshez értsen, hanem minden olyan munkát el tudjon látni, ami ügyfelei sikeres és biztonságos online jelenlétéhez szükséges. A weboldal készítés után jön a weboldal üzemeltetése (tárhely, és domain név biztosítása), illetve marketing támogatása az adott esetben leghatékonyabb eszközökkel.

BadBoys 2000 Kft.

BadBoys 2000 Kft.

Férfi divat üzlet, mely 1991-ben indult családi vállalkozásként. Az elmúlt közel 20 év alatt folyamatosan bővítettünk, fejlesztettünk és mára már egy 4 üzletből álló üzlethálózatot mondhatunk magunkénak. Az idők során szerzett tapasztalatainkkal, bővített szolgáltatásainkkal (méretre igazítás, méretre rendelés akár egyéni elképzelések alapján, osztályrendelések, folyamatosan megújuló akciók, extra méretű termékek, gyerek-, és kamasz öltönyök) várjuk továbbra is a vőlegényeket, örömapákat és a ballagó osztályokat. Az esküvői öltözéknél igyekszünk a vőlegényeknek nem csak egyszeri alkalomra használatos ruhatárat összeállítani! Ismerve az igényeket fontos számunkra a megbízhatóság, a praktikum, hogy olyan termékeket tudjunk ajánlani a vevőinknek, amelyek hosszú távon megállják a helyüket és más-más jellegű alkalmakra, egyénileg kombinálva is hordhatóak, alkalmazkodva az anyagi keretekhez. Nem ismerünk lehetetlent esetlegesen fellépő egyéni igények megvalósításában; legyen az egy állógalléros ing- vagy öltöny, kalap, golfsapka vagy Bocskai/magyaros öltöny, szmoking vagy akár egy 47 méretű bőrcipő.

Beksz-Házgazda Kft.

Beksz-Házgazda Kft.

A Beksz-Házgazda Kft. folyamatosan fejlődő szakember gárdájával új lehetőségeket keresve dinamikusan, rugalmasan kíván megfelelni ügyfeleinek. Komplex szolgáltatáscsomagok kidolgozásával kívánjuk megkönnyíteni, egyszerűsíteni az ügyek intézését. A legjobb partnerek szeretnénk lenni abban, hogy ügyfeleinket segítsük a számukra legmegfelelőbb ajánlatainkkal az ingatlanközvetítés, biztosítás és pénzügyek terén. A jó gazda gondosságával szeretnénk jó gazdáivá válni az általunk jelenleg és a jövőben kezelt társasházaknak, s ezáltal piacvezetővé válni a Társasházkezelésben a régió területén.

Belcord Kft.

Belcord Kft.

Belcord Kft. 1979-ben alakult motorfelújító műhelyként. Folyamatos fejlődést követően 1985-ben elkezdődött a dugattyúgyűrű, majd később a hengerpersely, valamint a dugattyú gyártás. Rendelkezésünkre álló saját öntödénkben állítjuk elő a nyers öntvényeket. Az alkatrészek anyagvizsgálatát egy Spectrocast spektrométerrel végezzük, a gyártási folyamatok a Cég szigorú előírásai szerint történnek. Cégünk ma is végez motorfelújításokat, hogy termékeinket folyamatosan tudjuk ellenőrizni, fejleszteni, tökéletesíteni.

Béta Software

Béta Software

A programok 10-17 éves múltra tekintenek vissza. Egerben és környékén több mint háromszázan használnak béta szoftvert. A többcéges könyvelő programoknak köszönhetően ez két háromezer cég ügyvitelét jelenti. Egeren kívül legtöbb felhasználó Gyöngyösön található, de Füzesabonyban, Miskolcon, Polgárban, Tiszafüreden, Nagyivánban, Tiszanánán is sokan használják. Távolabbi felhasználók is szép számmal akadnak: Budapesten, Szegeden, Győrben, Kisvarsányban, Szombathelyen, Dunaújvárosban, Petőfibányán stb. A képernyön megjelenő menüről vagy a kapott számláról sokan megismerik a programot.

Hirdetés
Calypso Nyomda Kft

Calypso Nyomda Kft

Calypso Nyomda Kft 2003-ban alakult, ezt megelőzően 1990-től egyéni vállalkozásként működött, mely szita és ofszetnyomással, stancolással foglalkozott. A Calypso Nyomda alapításának évében a technológiában és a termékkörben jelentős változások történtek a piac igényeinek megfelelően. A 2003-as év legfontosabb beruházása az egyik legmodernebb technológiát képviselő 6 színes UV-szárítós Gi-Due keskenypályás flexonyomógép. Szolgáltatásaink köre az elmúlt időszakban bővült saját filmlevilágítással, flexo nyomóformakészítéssel és fólia aranyozó berendezéssel. A Calypso Nyomda alapvetően a magyar csomagolóanyag (hagyományos és öntapadó cimke) piacra koncentrál. Tevékenysége teljes körűen felöleli a grafikai előkészítéstől, a nyomóformakészítésen át a cimkék arany - ezüst fémfóliázását a késztermék kiszállításig a gyártás összes területét.

DieselDR

DieselDR

Szolgáltatások Konkrét rendszámra előre kidolgozott és beraktározott alkatrészek Ön megadja a flottája adatait és mi a főbb alkatrészek cikkszámát előre kidolgozzuk és beraktározzuk, hogy Ön vagy kollégája 1 perc alatt tudjon információhoz, illetve a keresett termékhez jutni. Alkatrészigény esetén elég csak a rendszámot és a keresett alkatrész nevét bediktálni. Munkatársunknak nem kell Önnek visszahívást ígérni, rögtön választ tud adni az alkatrész áráról és raktári feltöltöttségéről, azaz Ön egy telefonhívásból információhoz jut. A szolgáltatást igénybe vevő partnereink kapnak egy listát a konkrét gépkocsihoz mely alkatrészek elérhetők azonnal a készletünkből. A szolgáltatást csak szerződött, illetve regisztrált partnereink vehetik igénybe.

Egererdő Zrt.

Egererdő Zrt.

Az Egererdő Erdészeti Zrt dolgozói nevében tisztelettel köszöntöm mindazokat, akik felkeresik honlapunkat és kitüntetnek bennünket érdeklődésükkel. Társaságunk a Mátra-hegység, a Bükk-hegység nyugati része és a Hevesi-dombvidék állami erdőterületeit kezeli. Erdőgazdálkodásunk nagy múltra tekint vissza, őrizzük, és ami legfontosabb számunkra, továbbfejlesztjük annak értékeit. Szakembereink felkészülten és elhivatottan végzik munkájukat, mellyel kivívták azt az elismerést, hogy az erdészember egy személyben jó erdőgazda, természetvédő és a közjóléti igény kiszolgálója. Munkánk eredménye maga az erdő, amit örököltünk és adjuk tovább utódainknak, terméke az ember számára nélkülözhetetlen fa alapanyag.

Erlau Hungária Kft.

Erlau Hungária Kft.

Amivel foglalkozunk Építőipari gépek, bérbeadás, adás-vétel, javítás, építőipari gépalkatrész Használt építőipari gépek kereskedelmével, szükség szerinti javításával, szervizelésével. A javítás eredeti gyári alkatrészekkel történik, hiszen csak ezekkel tudjuk a hosszú élettartamot biztosítani. Munkatársunk a legjobb szakértelemmel és tapasztalattal végzi a javítást, szervízelést. Aszfaltburkolat készítése, alapozástól a burkolatkészítésig. Szegélyezés, vízelvezetés, földmunkavégzés, gépi földmunka A-Z-ig. Útépítő és földmunkagépek bérbeadása, aszfaltmarás, Aszfaltterítő géplánc bérbeadása, anyag bedolgozás, bérmunka. Ezen gépek bérlése bérbeadása csak saját kezelővel együtt történhet előzetes egyeztetés alapján! Daruzás 8 tonnáig, kosaras emelő bérbeadása 18 m-ig. Cégünk új alkatrészek beszerzése terén folyamatos kapcsolatban áll a gyártókkal.

Erzsébet-M 2000 Kft.

Erzsébet-M 2000 Kft.

Az Erzsébet-M 2000 Kft új néven 1999 óta, a jogelőd, Dr. Mosolygó Lászlóné és Tsai Kft Szállítmányozási Kft 10 éve működik a piacon. A korábbi tevékenységet már csak nevében viseli a cég, főprofillá az ingatlanközvetítés, értékbecslés, befektetési tanácsadás vált. A vállalkozás családi. A családon belül magasan kvalifikált szakemberek biztosítják a megfelelő minőséget. /Külkereskedelmi Főiskola, gépészmérnöki végzettség, értékbecslő, pénzügyi /Otp-s tanfolyam/ biztosítási képzés mind megtalálható a cégalapítók iskolai végzettsége között/.

Fenestra '99 Kft.

Fenestra '99 Kft.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját bemutatótermeinkben, ahol megtalálja nyílászáró-igényére a legjobb megoldást. Termékkínálatunk széles választékát ismerheti meg budapesti és egri üzleteinkben. Legyen szó ajtókról (bejárati és beltéri ajtók) vagy ablakokról (fa, alumínium és műanyag ablakok) igen bőséges termékskálát tekinthet meg bemutatótermeinkben. A nyílászárók mellett természetesen ezek kiegészítői is megtalálhatóak nálunk: redőnyök, könyöklők, párkányok, rovarhálók választékából segítünk Önnek a megfelelőt kiválasztani. Ha télikertet szeretne kiépíteni vagy garázskaput, beltéri ajtót, tetősík ablakot keres, nálunk garantáltan jó helyen jár.

Fészek 2003 Kft.

Fészek 2003 Kft.

Cégünk 2002.02.15-én alakult, jogutódja az 1999-ben alakult egyéni vállalkozásnak. Ügyvezetõ igazgató, fõrészvényes( 97%-ban) Dósa Zoltán Úr,fiatal (29 éves ) dinamikus vezetõ. Cégünk fõ tevékenységi köre: ingatlan beruházás, társasház építése, értékesítése. Márton-bau.kft-vel 5 éve folyó kölcsönös megelégedés mellet vitelezünk ki számos lakóparkot, mint pl.: Eger Eperjesí lakópark /67 lakás - 67 garázs/ Dunakeszi /147 lakás-147 garázs/. Cégünk számos magasan képzett szakembert foglalkoztat.

Hidro Master Kft.

Hidro Master Kft.

Jelenlegi cégünk elődje itt Magyarországon több mint tíz éve egy mai napig is elismert nagynevű német cég volt, akik hidraulika fegyverzetek, és gyorscsatlakozók gyártásával foglalkoznak. A gazdasági változások hatására 1996-ban cégképviseleti formára módosították elképzelésüket, így került 100%-os magyar tulajdonba az addig 100%-os német tulajdonú cég. Ekkor vettük fel a Hidro Master kft. nevet. Megkezdődött az új cég arculatának és tematikájának átalakítása, kiépítése. Ennek szerves része volt az-az elképzelés, mely szerint a csatlakozó elemeken kívül bővítsük beszállítói és ezáltal kínálati vonalunkat. Ezt a tendenciát folytatva az utóbbi pár év eredménye, hogy a hidraulika majdnem teljes skálájában kínálunk termékeket. Bizonyos elemeket gyártunk és felújítunk saját műhelyeinkben. Komplett technológiát betanítással kínálunk azon cégek és vállalkozások részére, akik tömlőgyártással, és hidraulikus termék forgalmazásával akarnak foglalkozni.

Tuti menü