Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Füzesabony és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Füzesabony és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Füzesabony és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Füzesabonyi Takarékszövetkezet

Füzesabonyi Takarékszövetkezet

Füzes Takarék Szövetkezeti Hitelintézet, megújult néven - a régi értékekkel várja minden leendő és új ügyfeleit! Füzes Takarék Szövetkezeti Hitelintézet magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében szolgáltatásait bővítve 2009. szeptember 01.-től Internet bank és SMS szolgáltatás igénybevételét biztosítja, lakossági és vállalkozói ügyfelei számára. Amennyiben bankunk fenti szolgáltatása felkeltette érdeklődését vagy a lebonyolítással kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy még nem rendelkezik a Szövetkezeti bankszámlával, keresse fel az Önhöz legközelebb eső fiókunkat, vagy bővebben itt tájékozódhat .

Katex 98 Kft.

Katex 98 Kft.

Cégünk 1998-ban - egy már meglévő varroda kapacitását és lehetőségeit kinőve - alakult. Tevékenységünk fő profilja, a piaci igényekhez igazodva munka- és formaruházati termékek gyártása és forgalmazása. Emellett egyéni védőeszközök, egyéb ruházati termékek (sapkák, pólók, ingek, övek), lábbelik kereskedelmével is foglalkozunk. Ingyenes Munkavédelmi Információs Szolgálat Munkavállalók és munkáltatók, munkavédelmi képviselők, munkavédelmi szakemberek figyelem! Ingyenes munkavédelmi információs szolgálat kezdte meg működését, amely tájékoztatást nyújt a munkavédelemmel kapcsolatos jogosultságokról és kötelezettségekről a munkavállalók és munkáltatók, az érdekképviseleti szervek és minden, a munkavédelem kérdései iránt érdeklődők számára.

Laetex Kft.

Laetex Kft.

Az 1998-ban alapított Leatex Kft mára már az egyik legfőbb résztvevője a magyarországi osztályozó piacnak. A fő termékeket Németországból, Olaszországból, Hollandiából, és Svájcból importálja. A Leatex nagy tételben exportál Ausztriába, Belgiumba, Franciaországba, Németországba, Olaszországba, Szlovákiába, Hollandiába, Romániába, és sok más országba. Emelett Magyarországon és Romániában két nagykereskedést is üzemeltet. A Leatex a füzesabonyi 4500m2-es termelési területén körülbelül 80 embert foglalkoztat. Ezek a betanított munkások 400.000 kg ruhát dolgoznak fel egy hónap alatt.

Pikopack Zrt.

Pikopack Zrt.

A Pikopack ZRt. a fém csomagolóeszközök legnagyobb magyarországi előállítója. A termékválaszték a csomagolóeszközök széles skáláját öleli fel. Termékeink között megtalálhatóak a pilverzár, alumínium tubus, technikai doboz, aeroszolos palack valamint a konzervdoboz. Magas minőségi követelményeknek megfelelő termékeink a környező és távolabbi országok piacain is jelen vannak. Az általunk gyártott csomagolószereket az élelmiszeripar, a vegyipar, az egészségügy a kozmetikai valamint a konzervipar használja fel. Az aeroszol palackok ónozott acéllemezből készülnek. A megrendelő igényei szerint a tető/fenék lehet kívül/belül lakkozott, a paláston akár fényképminőségű grafikák is elhelyezhetőek. A cégünknél jelenleg gyártott aeroszol palackok 12 és 15 bar alakváltozási nyomásra készülnek, azonban vevői kérésre 18 baros palackokat is gyártunk.

Raab Karcher

Raab Karcher

Telephelyeink története az 1950-es években kezdődött, az állami tulajdonú kisebb TÜZÉP hálózatok megalapításával. A háború utáni építőipari fellendülésnek köszönhetően a regionálisan létrejövő TÜZÉP hálózatok folyamatosan növekedtek, bővültek, gyakran előfordult, hogy olyan nagy volt az építőanyagok iránti kereslet, hogy azt csak több hetes, hónapos várakozási idővel tudták teljesíteni a TÜZÉPek. A rendszerváltást és a privatizálást követően, 1995-ben a német-osztrák tulajdonú Raab Karcher GmbH felvásárolta a Budapesti, Észak-Magyarországi és a Dél-Dunántúli Tüzelő- és Építőanyag-kereskedelmi Vállalatokat, amellyel létrejött Magyarország akkor legnagyobb méretű TÜZÉP hálózata Raab Karcher Tüzép Rt. néven.

Titán Fürdőszobaszalon

Titán Fürdőszobaszalon

Tisztelt Vásárlónk ! Köszönjük, hogy megtisztelte honlapunkat. Ezúton is szeretnénk bemutatni üzletünket, melyet 2002-ben nyitottunk. 8 éves tapasztalatunknak köszönhetően kialakult arculatunk, mely igyekszik lépést tartani a piac diktálta viszonyoknak. Bemutatótermünk a helyi kötöttségekhez mérten bemutatja mind az olcsó, mind a magasab árkategóriájú termékeket. Szalonunkban főként spanyol, olasz, magyar, és egyéb burkolatokat, segédanyagokat, szanitereket, zuhanykabinokat, fürdőkádakat, hidromasszázsrendszereket, csaptelepeket, és kiegészítőket árusítunk.

Tuti menü