Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyöngyös és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Gyöngyös és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Gyöngyös és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Elektris 2000 Kft.

Elektris 2000 Kft.

Vállalkozásunk jogelődje Budapesten alakult meg 1952-ben Kispesti elektromos és Finommechanikai ktsz néven. Legfontosabb árbevételi forrást a kültéri hangsugárzók gyártása, valamint villanyszerelési, rádiójavítási, motortekercselési, szolgáltatások jelentették. Folyamatosan bővülő megrendelések miatt kellett létrehozni 1964-ben a gyöngyösi telephelyt. Az Elektris Ipari Szövetkezet nevet 1966-ban vettük fel. Jelentős figyelmet fordítottunk gyártmányaink fejlesztésére, illetve új termékek kialakítására. Ennek eredményeként bővült a hangsugárzók választéka teljesítmény és tölcsérszerkezet vonatkozásban is. Jelentős új termékként 1962-ben megkezdtük az áramváltók gyártását. 1970-es években meghonosítottuk a gyengeáramú technikát és elkezdtük gyártani preston márkanéven a megkülönböztető hangjelzést adó szirénákat és a 150 - 1200 va teljesítményű erősítőket. 1981-ben fejlesztettük ki a robbanásbiztos hangsugárzó családot a bányászat, gáz és olaj ipar, vegyi üzemek igényei alapján.

Élpak Zrt.

Élpak Zrt.

Az Élpak Zrt. 1986-ban alakult meg, mint Gmk és ebben a vállalati formában tevékenykedett 5 éven keresztül. Tevékenységi köre palackozóipari gépek karbantartására és felújítására terjedt ki. 1991-ben profilbővülés történt a cégnél, a palackozástechnikai profil mellé a vállalat új tevékenységként gyógy- és ásványvíz palackozásba és forgalmazásba kezdett. Még ugyanebben az évben, 1991-ben a fejlődés és a profilbővítés megkívánta egy új szervezeti forma felvételét, ezért a cég kft-vé alakult át. 1997-ben az Élpak ezt a szervezeti formát is kinőtte, így 1997. decemberétől mint Részvénytársaság tevékenykedik. 2000. januárjában a két fő profil szétválasztása érdekében a társaság létrehozott két önálló kft-t. A Packer kft vette át a palackozástechnikai profilt, míg a Medaqua kft égisze alá került a gyógy- és ásványvizek forgalmazása.

Gl-Sprint Kft.

Gl-Sprint Kft.

A Gl-Sprint Oktató, Fuvarozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. október 26-án jött létre. Fő profilunk a járművezető képzés, de emellett más hasonló autósiskoláktól eltérően foglalkozunk a már jogosítvánnyal rendelkezők elméleti és gyakorlati továbbképzésével. A vállalkozás fő profilját a saját tulajdonú 12 tonna teherbírású teherautóval való belföldi és nemzetközi fuvarozás egészíti ki.

Gordius Üzletház Kft.

Gordius Üzletház Kft.

Cégünk a Gordius Üzletház Kft. 1996 óta látja el mezőgazdasági termelő eszközökkel a Gyöngyös környékén élő magyar gazdákat. Célunk a hosszú távon jól, a kölcsönös érdekeket szem előtt tartó kapcsolat kiépítése, és ápolása. Magyarországon ma már csak a megfelelő minőségű és kedvező árú termékekre van igény, ezért ennek megfelelően állítottuk össze termékpalettánkat. Honlapunk kialakítása során az egyszerűségre törekedtünk hogy Ön könnyen és egyszerűen találja meg az általunk kínált termékek közül az Önnek leginkább megfelelőt. Hisszük, hogy csak elégedett vásárlóinkkal együtt tudunk dinamikusan fejlődni, és ezért folyamatosan ellenőrizzük a kínált termékek minőségét, piaci árfekvését, és igyekszünk mindig a legjobb szolgáltatást nyújtani. Kérem böngésszen kedvére oldalainkon, és ha bármilyen kérdése lenne, bizalommal forduljon hozzánk.

Horváth Intertransport Kft..

Horváth Intertransport Kft..

A Horváth család egyéni vállalkozóként már 1986-tól foglalkozik nemzetközi és belföldi árufuvarozással, a további fejlődési lehetőségek érdekében azonban 1995-ben korlátolt felelősségű társasággá alakították át a céget. A szín ugyanúgy a cég védjegye, mint a név, ugyanis a sárga szín piros felirattal egyéni külsőt kölcsönöz a jól felismerhető kamionoknak. Cégünk főtevékenysége: - nemzetközi és belföldi közúti árufuvarozás, szállítmányozás - logisztika, raktározás - zöldkártya (benzin és dízel) - kefés gépi mosás és magasnyomású alsómosás (minden típusú tehergépkocsinál).

Indusco-Kaev Kft.

Indusco-Kaev Kft.

A Kaev Trading Kft és az Indusco-Hungary Kft., mint a Kaev és az Indusco-Kaev gyöngyösi utódgyára, több évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkezik a hidraulikus kivágógép-gyártás területén. Gépeink, berendezéseink négy kontinens felhasználói körében kedveltek. Gyártási tapasztalatunk elsősorban a hidraulikus kivágógépek, kivágás-technikai rendszerek, tervezésére, gyártására irányul. Fő tevékenységünk 8-200 tonna kivágóerejű hidraulikus kivágógépek gyártása, forgalmazása az ipar különböző területei számára. Újonnan kifejlesztett gépeink felhasználása az autó-, szőnyeg és habanyagok valamint a műanyagipar területén jelentősen bővült. Gépeink lengőfejes, mozgóasztalos, mozgófejes, standard és programozható álló vagy mozgófejes hidas kivágógépek, de egyedi, a felhasználó technológiájára kidolgozott megoldásokat is összeállítunk.

Riolit Kőbánya

Riolit Kőbánya

Lőrinci település szomszédságában található Lőrinci II. Riolit védnevű kőbánya termékeinek alkalmazási területeiről Az itt termelt építőkövek fagyállóságuknál és színösszetételüknél fogva országosan egyedülállónak mondhatók. Ezáltal alkalmazásuk az építőipar egész területén ajánlott, mivel a látható felületeken megjelenítve természetességükkel jelentős módon képesek emelni az elkészült építmény színvonalát. Kézzel válogatott burkolókő Kézzel válogatott burkolókő formájában alkalmazható családi házak és középületek külső és belső falburkolásához, valamint ezekhez tartozó kertépítési és térburkolási munkák kivitelezéséhez.

Vica Fodrászat

Vica Fodrászat

2001-ben nyitott üzletünk Gyöngyösön Vica fodrászat néven és nagy örömünkre szolgál, hogy a vendégeink immár négy éve visszajárnak és az üzletünk fenn maradhatott. Az évek folyamán próbáljuk fejleszteni az üzletünket és a tudásunkat.

Tuti menü