Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hatvan és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Hatvan és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Hatvan és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Angyal duguláselhárító-vízszerelő-csatornázó gyorsszolgálat

Angyal duguláselhárító-vízszerelő-csatornázó gyorsszolgálat

1-2 órán belüli kiszállás Heves megyében éjjel-nappal. Duguláselhárítás profi gépekkel, falbontás nélkül, tisztán. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás. Vízvezeték szerelés: ázás megszüntetése, téli ürítőcsap cseréje, mosdó-wc csere. KISS IMRE:0620-610-76-44 Hívjon bizalommal!

Gerappa Bt.

Gerappa Bt.

Profi rendezvényfotózás. Profi technikával, széleskörű tapasztalatokkal örökítjük meg az Ön rendezvényeinek hangulatát! Kölyökfotózás óvodákban, iskolákban professzionális felszereléssel. Állatfigurás hátterekkel, jelmezekkel, plüssfigurákkal. Teljes kiszolgálás: retusálás, keretbe illesztés, képszövegek. A szabványméreteken kívül akár 100 cm-es nagyítást is készítünk. Tisztelt honlap látogatóink! Kérhetik cégük teljes körű reklámszolgáltatását, reklámajándékok egyedi emblémázását, akár kisebb mennyiségben is. Partnereinket a szükséges rendszerességgel felkeressük és kiszolgáljuk. Távolabbi megrendeléseket postai úton teljesítünk. Fényképes ajándéktárgyak. Emblémázunk bögréket, párnákat, pólókat, egéralátéteket. Egyedi ajándékokra az Ön által választott fényképet vagy szöveget a mai legmodernebb, szublimációs technikával visszük fel. Kopásálló!

Lavina Autó Kft.

Lavina Autó Kft.

Cégünk 1985-től foglalkozik gépjárművek javításával. A Lavina Autó Kft. 1993-óta forgalmaz autóalkatrészeket. Kezdettől fogva, mind a mai napig, a magyar pótalkatrészpiac piacvezető importőrének, a Láng Kft-nek az Észak-Magyarországi területi nagykereskedőjeként, 2004 januárjától már importőri minőségben is, nap mint nap azon dolgozunk, hogy Ügyfeleink igényeinek legmegfelelőbb minőségi autóalkatrészt biztosítsuk. Több mint 15.000 regisztrált vásárló és 500-nál több viszonteladó alkotta ügyfélkör igényeit figyelembe véve, igyekszünk a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani. Dolgozóink, a folyamatos alkatrész ismereti képzéseknek köszönhetően, a lehető legbiztosabban segítik Ügyfeleink alkatrész vásárlását. Bármilyen autóval kapcsolatos alkatrészt, felszerelést, akkumulátort, kiegészítőt keres, a Lavina Autó Kft-nél mindent egy helyen megtalál. Kedvező árakon a legnagyobb választékot kínáljuk, minőségi alkatrészekből. A piac igényeihez igazodó állandó, több tízezer darabos raktárkészlettel állunk rendelkezésére.

Oraker Kft.

Oraker Kft.

Vállalatunk elődje 1983-ban alakult Hatvanban, amelynek fő profilja akkoriban az autóalkatrész kereskedelem volt. 1994-ben alakultunk kft-vé, ekkorra tevékenységi körünk tovább bővült kerékpárok és robogók kereskedelmével. 2000-ben kezdtük el használt japán traktorok értékesítését, amelyeket 2003 januárja óta közvetlenül szerzünk be Japánból. Mára ez a terület vállaltunk fő profiljává emelkedett. Cégünk Japánból elsősorban olyan kisebb exportőröktől importál, akik számára nagyon fontos a minőség. Ezeknél, a vállalatoknál közvetlenül a cég vezetője végzi a traktorok beszerzését, a műszaki ellenőrzést, és az export lebonyolítását, nagy gondot fordítva arra, hogy csak a legjobb minőségű traktorok kerüljenek exportálásra. Már a szállítás előtt partnereink pontosan informálnak minket a traktor műszaki állapotáról, az esetlegesen elvégzendő kisebb javítási munkálatokról, amelyhez a gyári pótalkatrészt is mellékelik. Ennek, valamint saját szervizhátterünknek köszönhetően a kedves vevő mindig kiváló minőségű traktorokból választhat, melyhez versenyképes áraink is párosulnak. Kistraktorainkat a vevő vásárlás előtt kipróbálhatja, így meggyőződhet azok makulátlanságáról. Célunk a legjobb minőség biztosítása, reális áron.

Rlb-60 Bt.

Rlb-60 Bt.

1993. Könyvelőirodánk egyéni vállalkozások, betéti társaságok könyvelésével, teljes körű ügyintézésével foglalkozott. Az ügyfelek száma elengedhetetlenné tette a számítógép használatát, így vásároltunk egy könyvelő programot. 1994. Mivel nem voltunk megelégedve a programmal, könyvelőink kívánsága alapján elkezdtük fejleszteni a pénztárkönyvi könyvelés programot (egyelőre Dos-os környezetben). A cél a következő volt: olyan egyszerűen kezelhető program készítése, amivel a lehető legrövidebb idő alatt elvégezhető az összes vállalkozó korrekt, mindenki által áttekinthető könyvelése, összes szükséges listái. 1995. Év végén néhány ismerős könyvelő vállalkozó megismerte, majd meg is vásárolta a programot. 1996. Elkészült a naplófőkönyv program, ami tulajdonképpen a követelés-kötelezettség kezelésén kívül nem sokban tért el a pénztárkönyvtől. 1997. Elkészült a harmadik programunk: a számlázás és készletnyilvántartás. Ekkor már az ország egész területén forgalmaztuk programjainkat a szakfolyóiratokban megjelent hirdetések segítségével. 1998. Haladva a korral és az igényekkel 1998 nyarán elkészültek a programok Windows-os változatai, melyekben megpróbáltuk ötvözni a Dos-os programjaink egyszerű működési elvét a Windows-os programok előnyeivel.

Suhi92 Bt.

Suhi92 Bt.

A Suhi92 Bt. 1992 óta foglalkozik hűtéstechnikával és ipari elektronikával. Tevékenységi körünkbe tartozik az ipari és kereskedelmi hűtőgépek telepítése, javítása. Épület klimatizálással 1995 óta foglalkozunk, palettánkon megtalálható a kisméretű split és a nagy ipari rendszerekig minden klímagép. Ipari elektronikai/automatizálási tevékenységünk a gyártó és csomagoló gépek telepítésével és szervizelésével foglalkozik. Bármilyen régi típusú gépet felújítunk és gazdaságosabbá tesszük működtetését.

Tekmi Kft.

Tekmi Kft.

Cégünk 2006-ban kapcsolódott be az automatizálás és a gépgyártás világába. Fő célunk az ipari üzemek, termelő vállalkozások műszaki problémáinak megoldása és megfelelő alkatrésszel történő kiszolgálása. Munkánkkal a gépgyártás üzemeltetés és karbantartás területein szeretnénk segítséget nyújtani a műszaki berendezéseket gyártó üzemeltető és karbantartást végző szakembereknek és mérnököknek. A megfelelő műszaki megoldás egyik kihagyhatatlan része a megfelelő alkatrész. Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb ennek érdekében igyekszünk a megfelelő minőségű termékek kínálatát folyamatosan bővíteni, szem előtt tartva a gyors szállítást és a versenyképes árakat.

Transact-60 Kft.

Transact-60 Kft.

A Transact-60 Kft. 1992-ben alapított, hatvani telephelyű belföldi és nemzetközi szállítással, szállítmányozással és mélyépítéssel foglalkozó vállalkozás. Alapvető feladat a szállítási és rakodási igények magas szintű biztosítása. Jellemző tevékenységünk a nyerges tartályos, ponyvázott szállítási feladatok, valamint ömlesztett anyagok rakodása és szállítása nyerges billenős járműszerelvényekkel. Hatékony és jó minőségű járműpark, valamint megfelelően képzett kezelőszemélyzet áll rendelkezésre a feladatok ellátásához. Gépjárműveink gps-sel szereltek, minden gépjárművezető mobiltelefonnal rendelkezik. Megrendelőink elégedettségére gépjárművezetőink megbízhatóak, munkatársaink odaadóan, pontosan végzik munkájukat. Fuvarszervezőink munkaidő után is elérhetőek. Járműparkunk karbantartását a speciális javítások kivételével a telephelyen kialakított műhelyekben végzi el a javítószemélyzet. Elsősorban a tevékenységi körünkhöz tartozik és az előző évek során jelentős szállítási feladatot kapott az ömlesztett élelmiszer, elsősorban cukor tartályban történő szállítása. A Mátra Cukor ZRt. társgyárak által előállított termék központi tárolóba ill. közvetlen Vevőhöz történő kiszállítási feladatot saját tulajdonú nagy töltőtérfogatú tartály félpótkocsik végzik.

Vegyes iparcikk kereskedés

Vegyes iparcikk kereskedés

Minőségi vegyes iparcikkek kedvező árakon! Folyamatos akciók, regisztráció nélküli vásárlás. Barkács termékek, szerszámok, forasztástechnikai, rögzítéstechnikai, forrasztástechnikai eszközök, berendezések, háztartási eszközök, autóápolási és karbantartási kellékek, ruházat, írószerek, hang-és fénytechnikai eszközök, vezetékek, elemek, akkumulátorok, hosszabbítók, rovar-és rágcsálóírtó eszközök, kertészeti termékek, sparyk, villamossági szerelvények, elektronikai kiegészítők és eszközök széles választéka. Folyamatos akciók, akár ingynes kiszállítással! Vásároljon szezonális termékeket akár 50% kedvezménnyel! Több mint 2500 féle termék kapható webáruházunkban tartósan alacsony árakon.

Hirdetés
Visual Print Kft.

Visual Print Kft.

A Visual Print Kft. 100%-os magyar tulajdonú nyomdaipari vállalkozás, mely több éves szakmai múltra tekint vissza. Európai elvárásoknak is megfelelő színvonalú, 400 m2-es saját tulajdonú üzemcsarnokban, betartva a vonatkozó szakmai, környezetvédelmi és műszaki szabályozást végezzük munkánkat. Technikai hátterünk az egyéni vállalkozások, valamint a multinacionális cégek színvonalas kiszolgálását egyaránt lehetővé teszi. Megrendelőink igényeit figyelve, folyamatos technikai fejlesztésekkel biztosítjuk a növekvő piaci igényekhez való megfelelést.

Tuti menü