Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heves és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Heves és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Heves és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Forest-H Kft.

Forest-H Kft.

A Heves városában tevékenykedő Forest-H kft 1994-ben alakult sorozatgyártásban előállítandó, asztalosipari termékek gyártására és értékesítésére. A kft három magánszemély tulajdonában van, akik a társaságot irányítják. A folyamatosan kiépített gépi kapacitással és a személyi feltételek megteremtésével a társaság évi mintegy 5000 db középkategóriás fenyőajtót, továbbá hőszigetelt ablakokat és erkélyajtókat gyárt és értékesít. A termelés saját telephelyen, két - összesen 1300 m2-es - műhelycsarnokban folyik. A termékeket elsősorban budapesti és dél-magyarországi Tüzép-telepeken, építőanyag kereskedésekben értékesítjük, de van telepi kiszolgálás is. A készáru készletünk minimális, gyártás csak megrendelésre. Egyedi termékek gyártását is vállaljuk.

Hanyi Travel Kft.

Hanyi Travel Kft.

Vállaljuk utazási irodák, cégek, önkormányzatok, iskolák, baráti társaságok részére különböző utaztatások városnézések, transzferek, konferenciák, céges rendezvények, körutak, nyaralások, sítúrák, színházi és egyéb előadások, esküvők, stb. lebonyolítását, a kiállási időpontok megtervezésével, összehangolva a helyszínekkel, az utazók létszámával és a megfelelő kapacitású járművekkel, külföldre és belföldre egyaránt. Továbbá vállalunk különböző szerződéses munkákat, munkásszállítást, megadott indulási helyekről és gyűjtőútvonalakról. 1998-tól foglalkozunk személyszállítással, kezdetben kizárólag különjárati jelleggel, későbbiekben szerződéses járatokkal bővítettük tevékenységünket, 2006-tól Korlátolt felelősségű társaság formájában végezzük munkánkat. Jelenleg is több Megrendelőnknek végzünk menetrend szerinti járatokat, illetve különjáratokat

Heves Cleaning Kft.

Heves Cleaning Kft.

Cégünk 1994 elején alakult , döntő többségben holland tőkével.2000. évben a holland részesedés kivásárlásra került, így cégünk 100 %-os magyar tulajdonba ment át Heves Cleaning Kft néven.Cégünk a vegyi-műszaki tisztítás területére szakosodott.Minőségünket az ISO 9001:2000 , a környezettudatos szervezeti politikánk megvalósítását pedig az ISO 14001 garantálja.Elkötelezettségünk igazolását a szolgáltatási folyamatainkban a környezetünk védelme és a káros környezeti kibocsátások csökkentése,megelőzése jelenti. Ennek érdekében környezetbarát technológiákat, és környezetbarát, biológiailag lebomló anyagokat.

Hevesgép Kft.

Hevesgép Kft.

Cégünk, a Hevesgép Kft. több évtizedes gyártási hagyományokkal rendelkező privatizált mezőgazdasági gépgyár Hevesen. Alkalmazottaink létszáma közel 100 fő. Gyártmányaink közül egyik legfontosabb a gabonaszárítás, kezelés, tárolás, valamint ezen technológiákhoz tartozó gépek gyártása, vagy importja, valamint komplex telepek tervezése, kivitelezése és a fenti technológiák telepítése. Több éves tapasztalattal rendelkezünk takarmány betakarító gépek adaptereinek gyártásában, előállításában a magyar piacra és azok exportjában francia, olasz, angol piacokra. Gabonaszárítók vonatkozásában az olasz Mecmar cég szakaszos és folyamatos üzemű szárítóit importáljuk évek óta, valamint a Heves-X szárítókat telepítjük vevőink megrendelésére. Tárolástechnológia területén alkalmazzuk a síkpadozatos technológiát saját gyártásban, valamint a silótechnológiát, melyhez a silókat megbízható nyugati beszállítóktól vásároljuk és a Hevesgép Kft szereli össze és telepíti.

Hevestherm Kft.

Hevestherm Kft.

Cégünk minőségi műanyag nyílászárók; ajtók, ablakok gyártásával, értékesítésével és beépítésével, valamint árnyékolástechnikai rendszerekkel foglalkozik. Teljes körű szolgáltatással állunk megrendelőink rendelkezésére: helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás, a nyílászárók bemutatása kiállítótermünkben, helyszínre szállítás, szakszerű, gyors beépítés. Több éves szakmai tapasztalataink eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból. Célunk, hogy az általunk beépített nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek használatakor, megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék jól döntöttek, amikor minket választottak.

Hodák Díszfaiskola

Hodák Díszfaiskola

Saját termesztésű dísznövényeink beépítésén kívül megrendelőink minden elképzelését igyekszünk megvalósítani. Hazai faiskolai partnereink megbízható termékein kívül import növénykülönlegességekkel is állunk megrendelőink rendelkezésére. Ha nincs konkrét elképzelése, szaktanácsadással, kerttervezéssel segítjük álmai megvalósítását. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást és a gyors, pontos kivitelezést.

Kovács Tüzép Kft.

Kovács Tüzép Kft.

A vállalkozás 1990. január 2-án indult el Poroszlón, 1996-ban korlátolt felelősségű társasággá alakult. A szervezeti változást a cég dinamikus fejlődése indokolta. A Kovács Tüzép Kft. telephelyei a Tisza-tó vonzáskörzetében és a megyeszékhelyen helyezkednek el. 1997-től a vállalkozás a minőségi fejlesztésekre helyezte a hangsúlyt. A cég új raktárakat épített, valamint a már meglévőket korszerűsítette. Továbbá még ugyanebben az évben a vevők elégedettségét fokozó további szolgáltatásokat vezetett be, amelyek célja az áruk mozgatásának és kiszállításának megkönnyítése volt új rakodógépek és új teherautók segítségével. A Kft. 2001. októberében nyitotta meg első áruházát 400 négyzetméteres alapterületen Hevesen, amely az építkezők és lakásfelújítók részére építő- és kiegészítő anyagokból nyújt széleskörű választékot. A Kovács Tüzép Kft. Építők Áruházában a vásárló közel 6000 fajta termék közül válogathat, a csavartól a zuhanykabinig itt minden megtalálható, ami egy ház építésénél szóba jöhet. 2003. májusában a vállalkozás megnyitotta ötödik telephelyét Egerben, a Burkoló Centrumot. A nem tüzép jellegű üzlet a hideg- és meleg burkoló-, valamint az ahhoz szükséges segédanyagok szaküzlete. Az üzletben természetesen - igény szerint - bármilyen a burkoláshoz nem kapcsolódó építőanyag is megrendelhető.

Tuti menü