Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heves megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Heves megyei cégek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Agria-Invest Kft.

Agria-Invest Kft.

Ügyfeleink számára ingatlanközvetítési szolgáltatást nyújtunk. Cégünk megbízásos alapon vállalja az ingatlan értékesítését, bérbeadását. Bérbeadó és Eladó ügyfeleink kizárólag az együttműködésünkkel megvalósult sikeres üzletkötés esetén fizetnek számunkra jutalékot. Megbízás alapján, az eredményes közvetítés érdekében az ingatlan adatait számítógépes adatbankunkban rögzítjük, különböző helyeken meghirdetjük, ügynöki és reklámtevékenységet folytatunk. Ajánlatát elhelyezzük saját internetes oldalunkon - ingatlana bekerül az adatbázisba, ami az interneten ingatlant kereső ügyfeleink, társirodáink és ügyfeleik, valamint külföldi ügyfeleink részére is elérhetővé teszi az adatbázist, és részletesen, akár fényképesen is megtekinthetik az ingatlankínálatot. Ingatlanát meghirdetjük a médiában, valamint állandó hirdetési felületeink felhasználásával pld. Eger sétáló belvárosi fényképes hirdetőtáblánkon való megjelenítéssel növeljük a lehetőséget a megfelelő partner megtalálására, valamint az ingatlan piacképessé tételéhez szükséges tanácsadást adunk.

Agria-Lánc Kft.

Agria-Lánc Kft.

A görgős lánc mindennapi életünk szerves része. Legtöbbször észre sem vesszük jelenlétét, pedig modern életünk majdnem minden területén folyamatos és nélkülözhetetlen szolgálatot teljesít. Legismertebb formája természetesen a kerékpár lánc; nem is csoda, hiszen az 1800-as években pontosan a kerékpárokon jelent meg a modern láncok őse, a Gall-lánc. A görgős lánc tervei már Leonardo Da Vinci vázlataiban is megjelentek. Az erőátvitel mindig is fontos problémát jelentett a gépek tervezőinek.

Agroker Alkatrész Kft.

Agroker Alkatrész Kft.

Az Agroker Alkatrész Kft 1994-ben alakult, magántulajdonban lévő társaság. Az előzmények ettől jóval régebbre, mondhatni évtizedekre nyúlnak vissza, hiszen munkatársaink zöme még a Heves Megyei Agroker Vállalatnál állt a mezőgazdaság szolgálatában. Cégünknek csak az egyik profilja a cégnévben szereplő mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelem, e mellé szervesen társul a mezőgazdasági gépek, eszközök, valamint a fóliák, szőlőkötöző anyagok, és műszaki áruk (ékszíj, csapágy, kenőanyag, gumiköpeny) forgalmazása is. Kínálatunkban megtalálhatók a Belorus gyártmányú MTZ traktorok, a Lamborghini traktorok, Celli talajmarók, szárzúzók, forgóboronák, ásógépek. Forgalmazunk OMA, GRAMEGNA, BMV, Tecnoagri és Agrofer gépeket. Saját tulajdonú, 7000 m2-es, raktárakkal és irodaházzal rendelkező telephelyünk Eger déli iparterületén, a Kistályai út 6. szám alatt található, a Schön+Standt Hungary Kft. és a Magyar Autóklub szomszédságában.

Ambrus Kft.

Ambrus Kft.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2003 óta családi vállalkozásként működik. Ezt megelőzően a vezetőség 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozásként. A tevékenységünk során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést. Elsődleges szempontnak tartjuk a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos, gyors megvalósítást.

Angyal duguláselhárító-vízszerelő-csatornázó gyorsszolgálat

Angyal duguláselhárító-vízszerelő-csatornázó gyorsszolgálat

1-2 órán belüli kiszállás Heves megyében éjjel-nappal. Duguláselhárítás profi gépekkel, falbontás nélkül, tisztán. Akna takarítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás, csatornázás, csőrepedés javítás, csőtörés javítás. Vízvezeték szerelés: ázás megszüntetése, téli ürítőcsap cseréje, mosdó-wc csere. KISS IMRE:0620-610-76-44 Hívjon bizalommal!

Autoland Hungária Kft.

Autoland Hungária Kft.

Az Autoland Hungária Kft. 1999 tavaszán alakult kollégáink sok éves szakmai szellemi tőkefelhalmozódás alapjain. Fő profilunk új-, demo-, teszt- és garanciális autók rendkívül kedvező kondíciókkal történő bérbeadása, értékesítése, finanszírozása, biztosítása, illetve cégek autóparkjainak kezelése. A cég 7 éves tevékenysége alatt évről évre látványosan növelte forgalmát és duzzasztotta ügyfélkörét. Elértük, hogy nem csak egyedi ügyfeleink vannak, hanem komplett flottában vásárló cégeknek is autópark kezelőjükké váltunk. A cég tevékenysége annyira elismert és elfogadott lett, hogy elmondhatjuk, hogy az ország szinte összes megyéjéből vannak ügyfeleink és mivel tudjuk, hogy Magyarország meghatározóan Budapest központú, a leírtakat figyelembe véve ezt kiemelt gazdasági sikerként könyveljük el. Az Autoland Hungária kiemelt használt autó kereskedő partnere az Autoland Eger. A két cég Eger központjában található, de országos hatáskörben működik.

Avasweb Kft.

Avasweb Kft.

Egy weblapkészítő céggel szemben érthető elvárás az, hogy ne csak a honlapkészítéshez értsen, hanem minden olyan munkát el tudjon látni, ami ügyfelei sikeres és biztonságos online jelenlétéhez szükséges. A weboldal készítés után jön a weboldal üzemeltetése (tárhely, és domain név biztosítása), illetve marketing támogatása az adott esetben leghatékonyabb eszközökkel.

BadBoys 2000 Kft.

BadBoys 2000 Kft.

Férfi divat üzlet, mely 1991-ben indult családi vállalkozásként. Az elmúlt közel 20 év alatt folyamatosan bővítettünk, fejlesztettünk és mára már egy 4 üzletből álló üzlethálózatot mondhatunk magunkénak. Az idők során szerzett tapasztalatainkkal, bővített szolgáltatásainkkal (méretre igazítás, méretre rendelés akár egyéni elképzelések alapján, osztályrendelések, folyamatosan megújuló akciók, extra méretű termékek, gyerek-, és kamasz öltönyök) várjuk továbbra is a vőlegényeket, örömapákat és a ballagó osztályokat. Az esküvői öltözéknél igyekszünk a vőlegényeknek nem csak egyszeri alkalomra használatos ruhatárat összeállítani! Ismerve az igényeket fontos számunkra a megbízhatóság, a praktikum, hogy olyan termékeket tudjunk ajánlani a vevőinknek, amelyek hosszú távon megállják a helyüket és más-más jellegű alkalmakra, egyénileg kombinálva is hordhatóak, alkalmazkodva az anyagi keretekhez. Nem ismerünk lehetetlent esetlegesen fellépő egyéni igények megvalósításában; legyen az egy állógalléros ing- vagy öltöny, kalap, golfsapka vagy Bocskai/magyaros öltöny, szmoking vagy akár egy 47 méretű bőrcipő.

Beksz-Házgazda Kft.

Beksz-Házgazda Kft.

A Beksz-Házgazda Kft. folyamatosan fejlődő szakember gárdájával új lehetőségeket keresve dinamikusan, rugalmasan kíván megfelelni ügyfeleinek. Komplex szolgáltatáscsomagok kidolgozásával kívánjuk megkönnyíteni, egyszerűsíteni az ügyek intézését. A legjobb partnerek szeretnénk lenni abban, hogy ügyfeleinket segítsük a számukra legmegfelelőbb ajánlatainkkal az ingatlanközvetítés, biztosítás és pénzügyek terén. A jó gazda gondosságával szeretnénk jó gazdáivá válni az általunk jelenleg és a jövőben kezelt társasházaknak, s ezáltal piacvezetővé válni a Társasházkezelésben a régió területén.

Hirdetés
Belcord Kft.

Belcord Kft.

Belcord Kft. 1979-ben alakult motorfelújító műhelyként. Folyamatos fejlődést követően 1985-ben elkezdődött a dugattyúgyűrű, majd később a hengerpersely, valamint a dugattyú gyártás. Rendelkezésünkre álló saját öntödénkben állítjuk elő a nyers öntvényeket. Az alkatrészek anyagvizsgálatát egy Spectrocast spektrométerrel végezzük, a gyártási folyamatok a Cég szigorú előírásai szerint történnek. Cégünk ma is végez motorfelújításokat, hogy termékeinket folyamatosan tudjuk ellenőrizni, fejleszteni, tökéletesíteni.

Bélkő Kht.

Bélkő Kht.

A társasági szerződésben megfogalmazottak szerint a kht. célrendszerének elemei a kistérség gazdasági és társadalmi kohéziójának elemzésén és értékelésén alapszanak, azokat a már ismertetett gazdasági helyzet hívta életre. A szerződésben szereplő tevékenységek mögötti szándék a gazdasági és társadalmi kohézió erősítését és a kistérség települései közötti egyenlőtlenségek csökkentését helyezi középpontba. A társasági szerződés egy olyan stratégiának ad szilárd alapot, amelynek kidolgozását követően, a megvalósítás során a kht. részt vállal a célokhoz illeszthető konkrét projektek finanszírozásban, segítő kezet nyújtván a támogatást igénylő gazdasági partnereknek, szervezeteknek, regionális intézményeknek. A társaság cél szerinti közhasznú tevékenységei: - Munkaerő-toborzás, -közvetítés - Felnőtt- és egyéb oktatás - Szociális ellátás elhelyezéssel - Szociális ellátás elhelyezés nélkül - Szennyvíz - hulladékkezelés, településtisztasági szolgáltatás - Vállalkozói, munkáltatói érdekképviselet - Szakmai érdekképviselet - Máshova nem sorolt egyéb közösségi, társadalmi tevékenység - Múzeumi tevékenység, kulturális örökség védelme - Sportpályák, stadionok működtetése - Egyéb sport tevékenység.

Bélkő Panzió

Bélkő Panzió

El kell jönni családjával, barátaival, ismerőseivel Bélapátfalvára, ha vágyik a hegyek, erdők közleségére, ha tiszta levegőn szeretne pihenni, idejét aktívan szeretné eltölteni barátságos, vendégszerető környezetben vagy csak csendet szeretne. Ehhez nyújt ideális szálláshelyet a Bélkő Panzió. Városunk központjától 500 méterre található panziónk. Saját parkolónkban korlátozott számban, zárt részen tudjuk elhelyezni vendégeink járműveit. 13 szobánk 30 fő befogadására alkalmas. Minden szobában található tv műholdas programokkal. Az A típusú szobákban wc, tusoló és minibár van. A B típusú szobák esetében a tusoló és a wc a folyosóról nyílik. A földszinten mozgáskorlátozottak számára van kialakítva szoba. Vendégeink igénye szerint reggelit tudunk biztosítani, jó idő esetén kérésre a kertben is fel tudjuk szolgálni.

Béta Software

Béta Software

A programok 10-17 éves múltra tekintenek vissza. Egerben és környékén több mint háromszázan használnak béta szoftvert. A többcéges könyvelő programoknak köszönhetően ez két háromezer cég ügyvitelét jelenti. Egeren kívül legtöbb felhasználó Gyöngyösön található, de Füzesabonyban, Miskolcon, Polgárban, Tiszafüreden, Nagyivánban, Tiszanánán is sokan használják. Távolabbi felhasználók is szép számmal akadnak: Budapesten, Szegeden, Győrben, Kisvarsányban, Szombathelyen, Dunaújvárosban, Petőfibányán stb. A képernyön megjelenő menüről vagy a kapott számláról sokan megismerik a programot.

Bioco Kft.

Bioco Kft.

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezünk, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártására, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkozunk. A BioCo által gyártott termékek fejlesztésénél különös figyelmet fordítunk a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeink összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül.

Calypso Nyomda Kft

Calypso Nyomda Kft

Calypso Nyomda Kft 2003-ban alakult, ezt megelőzően 1990-től egyéni vállalkozásként működött, mely szita és ofszetnyomással, stancolással foglalkozott. A Calypso Nyomda alapításának évében a technológiában és a termékkörben jelentős változások történtek a piac igényeinek megfelelően. A 2003-as év legfontosabb beruházása az egyik legmodernebb technológiát képviselő 6 színes UV-szárítós Gi-Due keskenypályás flexonyomógép. Szolgáltatásaink köre az elmúlt időszakban bővült saját filmlevilágítással, flexo nyomóformakészítéssel és fólia aranyozó berendezéssel. A Calypso Nyomda alapvetően a magyar csomagolóanyag (hagyományos és öntapadó cimke) piacra koncentrál. Tevékenysége teljes körűen felöleli a grafikai előkészítéstől, a nyomóformakészítésen át a cimkék arany - ezüst fémfóliázását a késztermék kiszállításig a gyártás összes területét.

D-P Konzorcium Kft.

D-P Konzorcium Kft.

A D-P Konzorcium Kft. 2001-ben alakult, a két tulajdonos már meglévő cégei által végzett bontási, gyártási és acélszerkezet építési munkák összefogására. A cég jelenleg 50-60 fő állandó alkalmazottnak ad munkát. Jól bevált, kipróbált, széles körű alvállalkozási kapcsolatokkal rendelkezünk, ezért a jóval nagyobb létszámot (200-300 fő) igénylő feladatokból álló acélszerkezet építési, gyártási, szerelési vagy bontási munkákat is a kívánt határidőre tudjuk elvégezni. A D-P Konzorcium Kft. munkavállalói karbantartó, hegesztő, lakatos szakmunkásként 15-25 évet dolgoztak az iparban, az ipari berendezések, acélszerkezet technológiák építésében, javításában nagy gyakorlattal rendelkeznek. Elsősorban ipari berendezések, forgácsolt és hegesztett acélszerkezetek és gépszerkezetek gyártását, felújítását, üzemek és gyárak helyszíni szerelését, bontását tudjuk nagy gyakorlattal, magas színvonalon elvégezni. Az Európai Unió teljes területén vállaljuk a munkák elvégzését!

Dáma Gépjavító Kft.

Dáma Gépjavító Kft.

Mindannyian tapasztaltuk már életünk során, hogy ami mûködik az egyszer biztosan el is romlik. A folyamatos ipari fejlõdés folyamán egyre magasabbak a minõség és a pontosság felé irányuló vevõi elvárások. Ezért egyre pontosabb technikai berendezésekre, termelési eszközökre szerszámgépekre van szükség, amelyek ára igen magasas, de nélkülözhetetlenek a minõségi sorozatgyártásban. Ezen szerszámgépek hosszú távú pontos mûködéséhez nagyon fontos a megfelelõ karbantartás, ill. a szakszerû javítás. Egy rossz, pontatlan kopott szerszámgép miatt nõhet a selejtköltség, csúszhatnak a határidõk, és ez vevõi bizalmatlansághoz, a cég hírnevének romlásához vezethet.

Tuti menü