Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kisköre és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kisköre és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Kisköre és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gumiszervíz

Gumiszervíz

On-line üzletünk pedig kifejezetten azok számára nyújt széles kínálatot akiknek a minőségen kívül az ár is fontos. Áruházunk a prémium márkákon túl az alsó és közép kategóriájú abroncsok forgalmazására specializálódott. Szolgáltató Központunk már több mint egy évtizede szolgálja az autósokat. A Tisza-tó térségének első számú gumiabroncs szolgáltató bázisaként, már webáruházunkon keresztül is hozzájuthatnak ügyfeleink kiemelkedően kedvezményes abroncsainkhoz. Folyamatos akciókkal állunk minden érdeklődő rendelkezésére on-line üzletünkben. Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért a honlap állandó frissítésével, napra kész, valós készletet talál minden autós webáruházunkban. De természetesen egyedi rendeléseket is teljesítünk.

Hotel Ezüst Horgony

Hotel Ezüst Horgony

Az étterem 2002. júniusi átadása óta üzemel, ahol kitűnő magyaros ételekkel, hangulatos légkondicionált étteremmel, terasszal, kívánságra hangulatos zenével, figyelmes kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket. Szolgáltatásaink: Szauna, kondicionáló terem, konferencia terem, zárt parkoló, masszázs, értékmegőrző. Szabadtéri bográcsozási, grillezési lehetőség, biliárd, csocsó, asztalitenisz, lengő teke. Kerékpár, és gyalogtúrák, képzett túravezetővel. Horgásztatás idegenvezetővel. A késő őszi, téli hónapokban fácán és nyúlvadászat szervezését is megoldjuk. A 250 főt befogadó rendezvénysátorban vállaljuk lakodalmak, céges rendezvények, stb. lebonyolítását.

Ilona Vendégház

Ilona Vendégház

Szeretettel várjuk vendégeinket a Kisköre központjában lévő szálláshelyen, csendes, nyugodt környezetben. A 4-10 fős családok, baráti társaságok pihenését légkondicionált vendégházban három hálószoba, nappali, étkező és két fürdőszoba szolgálja. Főzni a jól felszerelt konyhában lehet, ahol gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző a vendégek rendelkezésre áll. A szálláshely szobáiban tv (32 csatornás kábelprogrammal), a nappaliban Internet csatlakozási lehetőség biztosított. A lakókertben árnyat adó fa alatt kerti bútorok, ping-pong asztal és darts játék teszi kellemessé az ittlétet. Nyársalási, bográcsozási és grillezési lehetőség a szabadtéri tűzrakóhelyen. Igény esetén Kisköre nevezetességeivel szívesen megismertetjük vendégeinket, a Tisza-tó kapujával a Kiskörei Vízlépcsővel. Szívesen adunk információt, tanácsot az esetleges más Tisza-tavi kirándulásokhoz, programokhoz.

Kiskörei Vízerőmű

Kiskörei Vízerőmű

A Tisza-völgyében a Kiskörei Vízlépcső és a vele összefüggő öntözőrendszer megépítése további jelentős lépés volt a folyóvíz komplex hasznosítására. A Kiskörei Vízlépcső a Tisza 404 fkm szelvényében, jobb parti átvágásában, Kisköre község határában épült meg. A vízlépcső három egybeépített főműtárgyból duzzasztómű, hajózsilip, vízerőmű és a hullámtéri duzzasztóból, valamint az egyéb csatlakozó létesítményekből áll. A három főműtárgyat a hullámtérben, árvízi körtöltéssel védett közös munkagödörben építették meg. A vízerőmű épületrészébe épített négy vízszintes tengelyű csőturbina újszerű, Magyarországon első ízben alkalmazott megoldást jelentett. A kis esésű folyami vízerőműveknél alkalmazott függőleges tengelyelrendezéssel szemben előnyt jelentett az építési méretek fajlagos csökkenése és a kedvezőbb hatásfok elérése. A vízlépcső építésének előkészítő munkáit már 1967-ben megkezdték. Ide sorolták a hullámtérben épülő mű árvízvédelmét szolgáló körtöltés megépítését is. A vízépítési műtárgyak 1973-ban, a vízerőmű technológiai berendezései 1974-ben készültek el.

Pócs József E.V.

Pócs József E.V.

Gázszerelés - gáz szerelés Új gázvezeték rendszerek kiépítése, meglévő rendszerek átalakítása műszaki átadással - Cirkók, vízmelegítők, gázkészülékek, konvektorok, javítása, cseréje, szükség szerint beszerzéssel és a helyszínre szállítással - Gáztűzhelyek tisztítása, javítása, felújítása - Gázszivárgás keresés gázdetektorral, s a fellelt hiba elhárítása, lehetőség szerint - Gázkészülékek téli, fűtési szezonra való felkészítése, tisztítása, ellenőrzése Vízszerelés - Komplett fürdőszoba kiépítése, felújítása, szükséges bontással együtt is, előzetes árkalkuláció alapján - Berendezési tárgyak cseréje, szerelvényezése: Mosdó, kád, zuhanytálca, zuhanykabin, bidé, WC csésze és tartály lekötése, Csapok, csaptelepek cseréje - Igény szerint anyagbeszerzéssel és a helyszínre szállítással - Mosógépek, mosogatók, mosogatógépek bekötése - Ázások megszüntetése, elöregedett nyomó és lefolyóvezetékek (strangok) cseréje - Vízóraszerelés, vízszűrők, víz főelzárók szerelése - Kerti vízvezetékhez szükséges téli elzáró csap kiépítése, cseréje, földmunkával is.

Tuti menü