Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lőrinci és környéki cégek képes leírás - Heves megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Lőrinci és környéki cégek - Heves megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hevesmegyeicegek.tlap.hu » Lőrinci és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ambrus Kft.

Ambrus Kft.

Az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft. 2003 óta családi vállalkozásként működik. Ezt megelőzően a vezetőség 1988 óta működött az építőipar területén, akkor még egyéni vállalkozásként. A tevékenységünk során megvalósult számos létesítmény építése során szerzett tapasztalatok biztosítják a kivitelezés folyamán a felelős és precíz munkavégzést. Elsődleges szempontnak tartjuk a beruházások során megtalálni a megrendelő számára legkedvezőbb műszaki megoldásokat, hozzárendelve a költségtakarékos, gyors megvalósítást.

Bioco Kft.

Bioco Kft.

Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezünk, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártására, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkozunk. A BioCo által gyártott termékek fejlesztésénél különös figyelmet fordítunk a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeink összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül.

Dáma Gépjavító Kft.

Dáma Gépjavító Kft.

Mindannyian tapasztaltuk már életünk során, hogy ami mûködik az egyszer biztosan el is romlik. A folyamatos ipari fejlõdés folyamán egyre magasabbak a minõség és a pontosság felé irányuló vevõi elvárások. Ezért egyre pontosabb technikai berendezésekre, termelési eszközökre szerszámgépekre van szükség, amelyek ára igen magasas, de nélkülözhetetlenek a minõségi sorozatgyártásban. Ezen szerszámgépek hosszú távú pontos mûködéséhez nagyon fontos a megfelelõ karbantartás, ill. a szakszerû javítás. Egy rossz, pontatlan kopott szerszámgép miatt nõhet a selejtköltség, csúszhatnak a határidõk, és ez vevõi bizalmatlansághoz, a cég hírnevének romlásához vezethet.

Princz Tenisz Klub

Princz Tenisz Klub

Vállalkozásunk családi tulajdonban üzemelteti a 4 db salakos teniszpályát, melyek (1980-tól alkalmazott teniszedzőként, 1995-től bérlőként és majd 1998 óta tulajdonosokként) folyamatosan fejlődnek. A 2002. évi téli szezontól közel 900 négyzetméteres szabadtéri műjégpályával állunk vendégeink rendelkezésére, melyet Dr. Szalai László tervei alapján, saját beruházással és kivitelezésben mobil-hűtőrendszerrel láttuk el. Büszkék vagyunk rá, hogy ez Heves megye első műjégpályája, mely az időjárási változásoktól függetlenül a téli szezonban 3-4 hónapig áll a korcsolyázni, sportolni vágyók rendelkezésére.

Tuti menü